herstellingen

Tips and tricks....

 

Laat uw horlogebatterij enkel vervangen door een juwelier of uurwerkmaker die de waterdichtheid van uw uurwerk kan controleren.

 

Vervang tijdig de lege batterij van uw horloge. Lege batterijen kunnen gaan lekken waardoor ze schade aan het binnenwerk veroorzaken.

 

Koop een horloge waarvan een vlotte na-service mogelijk is. Een aantal horlogemerken leveren namelijk geen onderdelen aan zelfstandige horlogemakers of juweliers. Hierdoor is de consument verplicht een beroep te doen op de after-sales van het betreffende merk waardoor een herstelling of een onderhoud zeer kostelijk is. Wij geven u hieromtrent graag raad.

 

 

Wat kan ik voor u doen?

Ieder uurwerk is een meesterstuk! Of het nu gaat om een mechanisch uurwerk, een automatisch uurwerk of een quartz uurwerk met batterij: ieder uurwerk dient op een andere manier onderhouden of hersteld te worden. Uurwerkmaker Filip Frederix heeft het nodige materieel en de nodige kennis om alle herstellingen op een correcte manier uit te voeren.

U kan bij mij ook terecht voor "deelherstellingen" zoals glas vervangen, kroon vervangen, dichtingen vervangen, polsband vervangen enz.
Na de herstelling of deelherstelling test ik de waterdichtheid van uw uurwerk en informeer u hierover.

Ook voor een batterijwissel van uw uurwerk bent u bij mij aan het goede adres. Door de vele jaren ervaring kan u ook terecht voor het vervangen van de batterij van uw hartslagmeter of fietscomputer. Na de batterijwissel test ik de werking en de waterdichtheid van uw uurwerk, hartslagmeter of fietscomputer en informeer u hierover.

Indien u dit wenst vervang ik de batterij van uw uurwerk of hartslagmeter terwijl u wacht. Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak te maken.