herstellingen

Tips and tricks....

 

Een mechanisch polshorloge windt men best niet op terwijl het rond de pols zit. Hierdoor kan het opwindmechanisme vlugger slijten.

 

Vervang tijdig de lege batterij van uw horloge. Lege batterijen kunnen gaan lekken waardoor ze schade aan het uurwerk veroorzaken.

 

Indien u vocht of stof constateert in uw horloge, dan laat u daar best dadelijk wat aan doen. Het zal u op termijn heel wat narigheid besparen.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ieder uurwerk is een meesterstuk! Of het nu gaat om een mechanisch uurwerk, een automatisch uurwerk of een quartz uurwerk met batterij: ieder uurwerk dient op een andere manier onderhouden of hersteld te worden. Uurwerkatelier Frederix heeft alles in huis om alle herstellingen op een correcte manier uit te voeren.

U kan bij ons niet alleen terecht voor een volledig onderhoud van uw polshorloge maar ook voor "deelherstellingen" zoals glas vervangen, kroon vervangen, dichtingen vervangen, polsband aanpassen of vervangen, enz.
Na de herstelling of deelherstelling testen we de waterdichtheid van uw polshorloge en informeren u hierover.

Ook voor een batterijwissel van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer bent u bij ons aan het goede adres.
Na de batterijwissel testen we de werking en de waterdichtheid van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer en informeren u hierover.

Indien u dit wenst vervangen we de batterij van uw polshorloge of hartslagmeter terwijl u wacht. Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en/of herstellen van uurwerken. Het verkopen van polshorloges doen we niet. Hiervoor kan u terecht bij een juwelier in de buurt of online. Nadien kan u zonder probleem bij ons terecht voor het op maat maken van de band of voor een batterijwissel. Indien gewenst geven we u graag de beste referenties voor het aankopen van een polshorloge.

We herstellen geen hang-, kast-, of staande klokken.