herstellingen

Tips and tricks....

 

Laat de batterij van uw hartslagmeter enkel vervangen in een atelier waar er aangepast testmaterieel voorzien is.

 

Doe uw horloge van de pols als u gaat zwemmen. Door slag of stoot kan er zeer snel water binnendringen in uw horloge.

 

Laat enkel Silver Oxyde of Lithium kwaliteitsbatterijen in uw horloge plaatsen. Goedkope Alkaline batterijen zijn zeer vlug aan vervanging toe. Bovendien is de kans op het gaan lekken van deze batterijen zeer groot.

 

 

Wat kan ik voor u doen?

Ieder uurwerk is een meesterstuk! Of het nu gaat om een mechanisch uurwerk, een automatisch uurwerk of een quartz uurwerk met batterij: ieder uurwerk dient op een andere manier onderhouden of hersteld te worden. Uurwerkmaker Filip Frederix heeft het nodige materieel en de nodige kennis om alle herstellingen op een correcte manier uit te voeren.

U kan bij mij ook terecht voor "deelherstellingen" zoals glas vervangen, kroon vervangen, dichtingen vervangen, polsband aanpassen of vervangen, enz.
Na de herstelling of deelherstelling test ik de waterdichtheid van uw polshorloge en informeer u hierover.

Ook voor een batterijwissel van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer bent u bij mij aan het goede adres.
Na de batterijwissel test ik de werking en de waterdichtheid van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer en informeer u hierover.

Indien u dit wenst vervang ik de batterij van uw polshorloge of hartslagmeter terwijl u wacht. Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Het verkopen van klokken of polsuurwerken doe ik niet. Hiervoor kan u terecht bij een juwelier in de buurt of online. Nadien kan u zonder probleem bij mij terecht voor het op maat maken van de band of voor een batterijwissel.