herstellingen

Tips and tricks....

Laat uw horlogebatterij enkel vervangen door een juwelier of uurwerkmaker die de waterdichtheid van uw horloge kan controleren.

Draai de wijzers van uw horloge altijd in "wijzerzin". Dat voorkomt dat het datummechanisme defect raakt.

Koop een horloge waarvan een vlotte na-service mogelijk is. Een aantal horlogemerken leveren namelijk geen onderdelen aan zelfstandige horlogemakers of juweliers. Hierdoor is de consument verplicht een beroep te doen op de after-sales van het betreffende merk waardoor een herstelling of een onderhoud zeer kostelijk is. Wij geven u hieromtrent graag raad.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ieder uurwerk is een meesterstuk! Of het nu gaat om een mechanisch uurwerk, een automatisch uurwerk of een quartz uurwerk met batterij: ieder uurwerk dient op een andere manier onderhouden of hersteld te worden. Uurwerkatelier Frederix heeft alles in huis om alle herstellingen op een correcte manier uit te voeren.

U kan bij ons niet alleen terecht voor een volledig onderhoud van uw polshorloge maar ook voor "deelherstellingen" zoals glas vervangen, kroon vervangen, dichtingen vervangen, polsband aanpassen of vervangen, enz.
Na de herstelling of deelherstelling testen we de waterdichtheid van uw polshorloge en informeren u hierover.

Ook voor een batterijwissel van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer bent u bij ons aan het goede adres.
Na de batterijwissel testen we de werking en de waterdichtheid van uw polshorloge, hartslagmeter of fietscomputer en informeren u hierover.

Indien u dit wenst vervangen we de batterij van uw polshorloge of hartslagmeter terwijl u wacht. Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en/of herstellen van uurwerken. Het verkopen van uurwerken doen we niet. Hiervoor kan u terecht bij een juwelier in de buurt of online. Nadien kan u zonder probleem bij ons terecht voor het op maat maken van de band of voor een batterijwissel. Indien gewenst geven we u graag de beste referenties voor het aankopen.