herstellingen

Tips and tricks....

 

Laat de batterij van uw hartslagmeter enkel vervangen in een atelier waar er aangepast testmaterieel voorzien is.

 

Doe uw horloge van de pols als u gaat zwemmen. Door slag of stoot kan er zeer snel water binnendringen in uw horloge.

 

Indien u vocht of stof constateert in uw horloge, dan laat u daar best dadelijk iets aan doen. Dat zal u op termijn heel wat narigheid besparen.

 

 

Wat kan ik voor u doen?

Ieder uurwerk is een meesterstuk! Of het nu gaat om een mechanisch uurwerk, een automatisch uurwerk of een quartz uurwerk met batterij: ieder uurwerk dient op een andere manier onderhouden of hersteld te worden. Uurwerkmaker Filip Frederix heeft het nodige materieel en de nodige kennis om alle herstellingen op een correcte manier uit te voeren.

U kan bij mij ook terecht voor "deelherstellingen" zoals glas vervangen, kroon vervangen, dichtingen vervangen, polsband vervangen enz.
Na de herstelling of deelherstelling test ik de waterdichtheid van uw uurwerk en informeer u hierover.

Ook voor een batterijwissel van uw uurwerk bent u bij mij aan het goede adres. Door de vele jaren ervaring kan u ook terecht voor het vervangen van de batterij van uw hartslagmeter of fietscomputer. Na de batterijwissel test ik de werking en de waterdichtheid van uw uurwerk, hartslagmeter of fietscomputer en informeer u hierover.

Indien u dit wenst vervang ik de batterij van uw uurwerk of hartslagmeter terwijl u wacht. Gelieve hiervoor telefonisch een afspraak te maken.